Fyldte peberfrugter med quinoa

Stegt paprika med fyld af quinoa  toppet med sæsonens sprødeste ærteskud.
En skøn og yderst velsmagende vegetarisk ret – eller som tilbehør til til kylling, bøf, steg etc…

Quinoa har et højt indhold af protein. Proteiner er byggesten til dine muskler og væv, og de gør din krop mæt. Derfor er det fremragende at bruge quinoa fremfor almindelig ris, da det mætter bedre. Quinoa har også et højt indhold flere forskellige mineraler som styrker dine knogler, muskler, dit blod og dit immunforsvar. Quinoa er tilmed glutenfri. Så de små “korn” er ikke blot velsmagende, men kommer også med et lang række gode egenskaber! 

Fyldte peberfrugter med quinoa

Stegt paprika med fyld af quinoa. Toppet med sæsonens sprødeste ærteskud. En skøn og yderst velsmagende vegetarisk ret – eller som tilbehør til til kylling, bøf, steg etc…
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 35 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret, Middagsmad, Snack, Tilbehør
Antal 8 Stk

Ingredienser
  

  • 2 store Peberfrugter skåret i båd
  • 2 dl Quinoa
  • 300 ml Tomat passata eller pastasauce
  • 4 dl Vand
  • 1 tsk Salt

Topping

  • En smule feta/salatost
  • Friske ærteskud

Sådan gør du
 

  • Skyld din quinoa grundigt.
  • Kom tomatsauce, 3 dl vand, salt og quinoa i en gryde.
  • Lad det småsimre i 20-25 i en gryde med låg. Hold øje og rør undervejs. Tilsæt eventuelt lidt ekstra vand, hvis quinoaen har suget det hele til sig. 
  • På en pande med lidt fedtstof steger du peberfrugterne. Ca 3 min på hver side så de stadig har lidt bid (det kan jeg personligt bedst lide).
  • Når peberfrugterne er færdige tager du dem af pande og kommer en god skefuld quinoa i hver af stykkerne.
  • Top dem herefter med en smule feta og friske ærteskud. Giv dem eventuelt et nip friskkværnet peber. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering