Hurtig, velsmagende, sund og ikke mindst nem måde at tilberede et ellers meget ferskt kyllingebryst. Her får du kød med masser af saft og smag og retten kan serveres med et utal af tilbehør. Jeg har her serveret det med tilbehør i form af nye danske kartofler og en sprød salat.
Der er lidt der skal forberedes ig form af udskæring af kyllingen og det øvrige, men ellers skal retten bare passe sig selv i ovnen.

Ovnbagt kyllingebryst med tomat og ost
Nem og ikke mindst sund ovnbagt kylling med frisk tomat og mozzarella. Her serveret med nye danske kartofler og frisk salat.
Ingredienser
Kylling og marinade
- 450-500 g Fersk kyllingebrystfilet
- 1/2 dl Olivenolie
- 1 spsk Paprika
- 1 tsk Hvidløgsgranulat/pulver
- 1/2 tsk Salt
- 1/2 tsk Peber
Øvrigt
- 2 kugler Frisk mozzarella
- 1 stor Bøftomat
- Et par friske timian kviste Kan udelades
- Lidt flagesalt
Sådan gør du
Marinade
- Rens kyllingen og placer det fladt på skærebræt. Skær så vandret igennem stykket for at halvere tykkelsen. Dette gøres ved alle brystfileterne.
- Kom kylling, olie og krydderier i en frysepose og fordel marinaden godt om kødet. Lad det marinere i minumum 30 min på køl.
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
- Når kyllingen er færdigmarineret kommer du skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Skær Tomat og mozzarella i mellemtykke skiver. Kom først en skive tomat på hvert kyllingestykke, dernæst mozzarella og en smule timian på. Drys med flagesalt.
- Placer det i ovnen og bag det i ca 20-25 min til kyllingen er tilberedt.