Skønt asiatisk inspireret tilbehør med soya og sesam. Glaskål er i familie med kålrabi. Glaskål vokser dog ovenjord og indeholder meget få kulhydrater. Lige netop dette gør den særligt velegnet til keto/lchf venlige retter.
Konsistensen af glaskålen er sprød. Nærmest som et æble. Den kan bruges rå i salater og coleslaw eller som her i en bagt version.
Bagt glaskål med soya og sesam
Nemt og friskt tilbehør til diverse retter. Ketovenlig da glaskål er lav på kulhydrater.
Ingredienser
- 2 Glaskål
- 1/5 dl Soya
- 3 spsk Sesamfrø
Tilbehør
- 1 Lime Skåret i både.
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
- Rens glaskålene og skær skrællen af.
- Skær glaskålen i mundrette tern.
- Kom dem i en skål og hæl soya og sesam over. Rør rundt.
- Fordel det så på et bagepapir og bag det 20 min. midt i ovnen.
Super lækker opskrift. Frisk i smagen med kål-tern som er møre og sprøde på samme tid. Tak for den! 😋
Hej Rikke,
Mange tak for din feedback ☺️ Det betyder meget!