Bagt glaskål med sesam

Skønt asiatisk inspireret tilbehør med soya og sesam. Glaskål er i familie med kålrabi. Glaskål vokser dog ovenjord og indeholder meget få kulhydrater. Lige netop dette gør den særligt velegnet til keto/lchf venlige retter.

Konsistensen af glaskålen er sprød. Nærmest som et æble. Den kan bruges rå i salater og coleslaw eller som her i en bagt version.

Bagt glaskål med soya og sesam

Nemt og friskt tilbehør til diverse retter. Ketovenlig da glaskål er lav på kulhydrater.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret aftensmad, Keto, Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 4

Ingredienser
  

  • 2 Glaskål
  • 1/5 dl Soya
  • 3 spsk Sesamfrø

Tilbehør

  • 1 Lime Skåret i både.

Sådan gør du
 

  • Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  • Rens glaskålene og skær skrællen af.
  • Skær glaskålen i mundrette tern.
  • Kom dem i en skål og hæl soya og sesam over. Rør rundt.
  • Fordel det så på et bagepapir og bag det 20 min. midt i ovnen.

2 Replies to “Bagt glaskål med sesam”

  1. Rikke

    5 stars
    Super lækker opskrift. Frisk i smagen med kål-tern som er møre og sprøde på samme tid. Tak for den! 😋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering