Chokohapsere

Indlægget er sponsoreret af Gourmetshoppen

Mini chokolade hapsere. Bløde og luftige små bider som dine børn vil elske. De er frysevenlige og super nemme lige at smide i madpakken om morgenen.

Jeg har anvendt en mini brødform i silikone fra fantastiske Tescoma. Hvis ikke du kender mærket er det virkelig værd at tjekke ud. De har så mange smarte kvalitetsprodukter.

Chokohapsere

Mini chokoladebolle-hapsere. Opskriften her giver dig 40-50 stk alt efter hvilken str du laver dem i. De er frysevenlige og kommes blot i madpakken om morgenen – Så er de perfekte til middagstid.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 45 min
Ret Bagning, Bagværk, Børnemad, Mad til børn, Madpakke
Antal 45 stk

Ingredienser
  

  • 50 ml Vand Lunkent
  • 15 g Gær
  • 50 ml Olie
  • 150 ml Yoghurt Jeg har brugt Naturel, man kan også bruge græsk yoghurt.
  • 1 Æg
  • 300 g Hvedemel
  • 1/2 tsk Salt
  • 3 tsk Sukker
  • 30-50 g Hakket chokolade

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Rør gæren ud i vandet.
  • Rør herefter olie, yoghurt og æg i.
  • Herefter tilsætter du mel, salt og sukker. Rør godt rundt
  • Ælt dejen så den er helt ensartet (ca. 5 min). Kom den i en skål og lad den hæve overdækket i 15 min.
  • Herefter triller du små kugler af dejen og kommer dem i din form, eller direkte på bagepladen. Lad dem igen hæve overdækket i 15 min.
  • Bag dem i ca. 12 min.

2 Replies to “Chokohapsere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering