Rosti med rosmarin og parmesan

Dette indlæg indeholder reklame da råvarerne er sponsoreret af GreenPleasure

Kalder alle kartoffel elskere. Skønne, saftige roste med frisk rosmarin og lækker parmesan. Perfekt tilbehør til de lune sommeraftener.

Kartoffel rosti med rosmarin og parmesan

Skønne og saftige sommer-rosti med friske krydderurter og lækker ost.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 25 min
Samlet tid 45 min
Ret aftensmad, Hovedret, Tilbehør
Antal 10 stk

Ingredienser
  

  • 1,5 kg kartofler Revet
  • 2 stilke Frisk rosmarin Finthakket
  • 100 g Parmesan Revet
  • 1 tsk Salt

Sådan gør du
 

  • Klargør dine ingredienser. Hak rosmarin, riv ost og skræl og riv kartoflerne til sidst, da de hurtigt bliver brune.
  • Når du har revet dine kartofler kommer du dem i et rent viskestykke og klemmer så meget væske ud som muligt.
  • Kom herefter kartofler, rosmarin, parmesan og salt i en skål og rør rundt.
  • På en pande med lav til middel varme kommer du en smule olie til stegning.
  • Tag hvad der svarer til en stor spsk af blandingen på panden og giv den et tryk med skeen. Gentag til panden er fyldt ud.
  • Lad dem stege 6-7 min på hver side til de er gyldne og sidder sammen.

Noter

For formen om at gøre kan du med fordel bruge en rund udstikker til at forme dine roste. kom den på panden (og hold den med en tang hvis det er metal), pres så kartoffel massen godt ned og fjern formen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering