Dette indlæg indeholder reklame da råvarerne er sponsoreret af GreenPleasure
Kalder alle kartoffel elskere. Skønne, saftige roste med frisk rosmarin og lækker parmesan. Perfekt tilbehør til de lune sommeraftener.
Kartoffel rosti med rosmarin og parmesan
Skønne og saftige sommer-rosti med friske krydderurter og lækker ost.
Ingredienser
- 1,5 kg kartofler Revet
- 2 stilke Frisk rosmarin Finthakket
- 100 g Parmesan Revet
- 1 tsk Salt
Sådan gør du
- Klargør dine ingredienser. Hak rosmarin, riv ost og skræl og riv kartoflerne til sidst, da de hurtigt bliver brune.
- Når du har revet dine kartofler kommer du dem i et rent viskestykke og klemmer så meget væske ud som muligt.
- Kom herefter kartofler, rosmarin, parmesan og salt i en skål og rør rundt.
- På en pande med lav til middel varme kommer du en smule olie til stegning.
- Tag hvad der svarer til en stor spsk af blandingen på panden og giv den et tryk med skeen. Gentag til panden er fyldt ud.
- Lad dem stege 6-7 min på hver side til de er gyldne og sidder sammen.
Noter
For formen om at gøre kan du med fordel bruge en rund udstikker til at forme dine roste. kom den på panden (og hold den med en tang hvis det er metal), pres så kartoffel massen godt ned og fjern formen.