Er du idéforladt når det kommer til desserter inden for keto og LCHF? Her får du en sikker vinder – Chokomousse! Det er luftigt og cremet og smager skønt af kakao.
Det er bikset sammen på ingen tid, og kan passe sig selv på køl. Du kan med fordel lave den tidligt på dagen, så er den perfekt fast når desserten skal på bordet.
Jeg har anrettet det i små portionsanretnings glas, og opskriften her gav mig 5 fine desserter.
Keto chokolademousse
Luftig og cremet low carb chokolademousse uden sukker eller stivelse.
Ingredienser
- 3 dl Piskefløde
- 3 Æggeblommer
- 3 Æggehvider
- 50 g Sukrin Gold
- 1 spsk Kakaopulver
Sådan gør du
- Pisk æggeblommer og Sukrin sammen til en lys og luftig masse.
- Tilsæt kakaopulver og pisk igen så det bliver godt fordelt i æggeblommemassen.
- Tag en ny skål og pisk dine æggehvider faste.
- I en tredje skål piskes fløden til en fast (ikke klumpet) flødeskum.
- Rør æggehviden i skålen med æggeblomme-masse.
- Tilsæt så din flødeskum og vend det forsigtigt i til det hele er ensartet.
- Anret moussen i nogle glas og pynt dem eventuelt med lidt flødeskum på toppen.
- Stil på køl i minimum 2 timer, gerne længere.