Müsli-cups med chokolade

Dette indlæg er sponsoreret af www.dengulehylde.dk

Skønne små honningbagte müsli-muffins. Det er så nemt at lave et lidt sundere alternativ til madpakkens snacks. Fordelene ved at lave dem selv er at du ved præcis hvad der kommer i og hvilke råvarer der er anvendt i processen.
Disse mini cups kan også sagtens laves uden chokoladen på toppen for et endnu sundere alternativ.

Jeg har anvendt denne mini-muffins form fra dengulehylde.dk, og opskriften passer perfekt til lige netop at få fyldt formen op med 12 små müsli-cups.

Müsli-cups med honning og chokolade

Små honningbagte musli-kager. Perfekte til madpakken eller som en skøn snack hen af dagen. I en lufttæt beholder kan holde to dage på køkkenbordet eller 5 dage i køleskabet.
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret Mad til børn, Madpakke, Snack, Snacks
Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 50 g Havregryn
  • 50 g Hakkede mandler
  • 25 g Kokosmel
  • 1/2 dl Lys sirup
  • 1/2 dl Honning

Topping

  • En smule hakket chokolade

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • I en lille gryde varmer du sirup og honning op ved middel varme indtil det begynder at boble.
  • Sluk varmen og kom de resterende ingredienser i. Bland det godt rundt.
  • Fordel massen i formen og pres det lidt sammen.
  • Bag dem i 12-15 minutter afhængig af ovn. De må kun lige blive en anelse gyldne, pas på ikke at overbage dem, så bliver de for hårde når de først er kølet ned.

Topping

  • Straks når de er kommet ud af ovnen drysser du en smule hakket chokolade på toppen. lad det smelte og fordel det så ud med en lille ske.
  • Lad dem køle helt ned. Stil dem eventuelt på køl efter 20 minutter på kækkenbordet, så hærder chokoladen hurtigere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering