Stegt paprikakylling i spinat-flødesauce

Er du, ligesom jeg selv, fan af lynhurtig aftensmad? Så er dette måltid et perfekt supplement til den ugentlige madplan. Sprød og krydret kylling med cremet flødesauce.

Det er nærende, mættende og stopfyldt med gode grøntsager.

Stegt paprikakylling i spinat-flødesauce

Mad på 30 minutter. Lynhurtig og ketovenlig aftensmad med masser af grøntsager.
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 30 min
Ret aftensmad
Køkken Dansk
Antal 2

Ingredienser
  

  • 2 store kyllingebrystfileter i tynde skiver pres fileten med hele din håndflade og skær så igennem så stykket bliver tyndt på langs.
  • 500 ml Fløde
  • 1 Løg Skåret i tern
  • 300 g Spinat
  • 15 Cherrytomater Skåret i halve
  • 200 g Champignon Skåret i mindre stykker
  • Lidt salt og peber

Tilbehør

  • 350 g Blomkålsris

Sådan gør du
 

  • Krydr dine kyllingefileter med paprika, salt og peber. 
  • Begynd at tilberede dine blomkålsris. Jeg steger den oftest et par minutter på en varm pande med lidt salt og peber, men det kan også koges.
  • Steg kyllingen og sæt det til side. 
  • På en pande med lidt fedtstof steger du løg, champignon og tomat.
  • Kom herefter din spinat med på panden og lad den "falde ned".
  • Tilsæt så fløden og smag til med lidt salt og peber eller hvad end du bedst kan lide.
  • Anret med bund af blomkålsris, kyllingefilet og til sidst dine grøntsager i flødesauce. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering