Cremet pasta i flødesauce med mør oksemørbrad og svampe. En Lækker og hurtig ret som nemt kan bikses sammen.
Vi plejer at lave pastaretter som disse af rester fra feks. ovnstegt oksemørbrad, som er brugt i dette tilfælde. Det er en god måde at bruge rester af kød, steaks eller steg på.
Pasta i flødesauce med mørbrad og svampe
Nem og cremet pastaret med oksemørbrad, fløde og friske svampe.
Ingredienser
- 500 gram Pasta Penne
- 500 ml Fløde
- 1 terning Okse-buillon
- 150 gram Parmasan Skåret i grove tern
- 2 fed hvidløg Hakket fint
- 1 tsk Paprika
- Salt og peber
- 250 gram Brune svampe/champignon Skåret i skiver
- 250-400 gram Oksemørbrad
- Evt. lidt hakket persille til anretningen
Sådan gør du
- Kog pasta efter pakkens anvisning.
- Tilbered kødet som bøffer på en pande. Steg dem blot et par minutter på hver side så de ikke er gennemstegte. Skær dem herefter i tyne strimler og sæt dem til side.
- Kom fløde, parmasan, buillon, hvidløg og paprika i en stor gryde og varm det op ved middelvarme til parmasanen er helt smeltet sammen med fløden.
- Tilsæt herefter svampe og lad det småsimre i et par minutter.
- Tilsæt kødet og tilbered det yderligere 2 minutter. Smag til med salt og peber.
- Kom pasta penne op i flødesaucen og rør rundt. Server med lidt persille på toppen.
lækkert
Mange tak Bob 🙂