Råvarerne i dette indlæg er sponsoreret af GreenPleasure
Glutenfrie og ketovenlige kroketter med masser af smag. Perfekte som tilbehør til eksempelvis kød og den ideelle substitut for kartofler.
Jeg har anvendt en rund udstikker til at forme kroketterne, men man kan også sagtens forme dem i hænderne.

Keto kroketter med broccoli og hvidløg
Glutenfrie og ketovenlige kroketter med masser af smag. Perfekte som tilbehør til eksempelvis kød og den ideelle substitut for kartofler. Kan både nydes kolde og varme.
Ingredienser
- 1 Broccoli hovede
- 100 g Mandelmel
- 150 g Revet ost Mozarella eller cheddar
- 1 fed Hvidløg Presset
- 1/2 tsk Salt
- 1/2 tsk Peber
- 2 Æg
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Del broccolien i buketter, kom dem i en gryde med ca 1 dl vand og kog dem i ca. 6 min med låg.
- Når broccolien er færdig hælder du vandet fra, lad det kort dampe sig tørt i nede i gryden.
- Hak broccolien i små stykker med en kniv.
- Kom det i en skål og tilsæt mandelmel, ost, hvidløg, salt og peber. Rør rundt
- Tilsæt til slut de to æg og bland det godt sammen. Ælt det eventuelt sammen med hænderne. Lad det stå i skålen i 5-10 min.
- Form dine kroketter som du ønsker og placer dem på et bagepapir. med en tykkelse på ca 1,5-2 cm.
- Bages midt i ovnen i ca. 20 min.